Adolfiinan kätköpolku Heikkilän kotiseutumuseossa

Adolfiinan kätköpolku Heikkilän kotiseutumuseossa

Heikkilän pihapiiristä löytyy lapsille suunnattu omatoiminen Adolfiinan kätköpolku. Löydätkö kaikki kätköt? Talonpoikaistalon vehreä piha on oikea kesäkeidas, jonne on mukava tulla viettämään piknikkiä.

Adolfiinan kätköpolun varrella tutustutaan talon tyttären johdattamana menneiden aikojen elämään ja Heikkilää ympäröivään luontoon. Kätköjä pääsee etsimään Heikkilän aukioloaikoina. Voit myös ottaa mukaan viltin ja omat piknikeväät ja nauttia rauhallisen hetken luonnonläheisellä pihalla.

Vehreällä noin hehtaarin suuruisella tontilla sijaitsee entisen Heikkilän maakirjatalon 1700-luvun lopulta peräisin oleva museoitu päärakennus sekä puolentoista kymmentä muuta maatilan pihapiirin rakennusta. Heikkilän pihapiiri on avoinna ympäri vuoden omatoimiselle tutkimusretkelle, sisänäyttelyyn pääsee tutustumaan kesäisin.

Heikkilän kotiseutumuseo

Heikkilän kotiseutumuseo kertoo elämästä talonpoikaistalossa Keravalla 1800-luvun puolivälistä 1930-luvun alkuvuosiin. Päärakennukseen pääsee tutustumaan kesäisin ja Heikkilän vehreä pihapiiri on avoinna ympäri vuoden omatoimivierailulle. Museoalueen rakennusten edustalla on kyltit, joissa kerrotaan rakennusten historiasta.

Lisätiedot

Heikkilän kotiseutumuseo on avoinna kesäisin ja tapahtumien yhteydessä.
Kesällä 2023 Heikkilä on avoinna 28.6.–30.7. ke 12–17 & to–su 11–16.

Ilmainen sisäänpääsy.

Tarkista mahdolliset poikkeusaukioloajat kohteen verkkosivuilta.
Lisätiedot sinkka.fi/heikkila