Krapin kesän perinteinen pitopöytä

Krapin kesän perinteinen pitopöytä

Kruunaa kulttuuriretki Krapin perinteisen pitopöydän herkuilla, jossa Tuusulanjärven taiteilijakotien makumaailma ja suomaiset ruokaperinteet kohtaavat.

Pitopöydän valikoimaa

Krapilla tarjoillaan suomalaisen kesän suussa sulavia, puhtaita ja aitoja makuja. Pitopöytään katetaan tuoreista lähialueen raaka-aineista järvikalat, sillit, raikkaat salaatit, puhtaat marjat, sienet ja hillokkeet sekä Krapin palvaamon lihaherkut ja makkarat lisukkeineen.

Tutustu tarkemmin Krapin kesän pitopöytään täältä.

Ravintola Krapihovi vaalii ja luo suomalaista ruokaperinnettä idyllisessä huvilaympäristössä. Krapin pitopöydällä on satavuotiaat perinteet, suomalaista ruokavuotta vaalitaan viidessä vuodenajassa. 

Krapi

Krapi on hotelli-, ravintola- ja kulttuurikeidas Tuusulan Rantatiellä. Krapilla voit virkistyä, ottaa omaa aikaa ja nauttia luonto-, kulttuuri- sekä hyvinvointipalveluista. Jo reilu sata vuotta sitten Krapi loi puitteet kaupungistuvien suomalaisten hengähdyshetkille tarjoamalla huolenpitoa ja kokonaisvaltaisia elämyksiä. Vuodet ja vuosikymmenet ovat vaihtuneet, mutta Krapin ydin on yhä edelleen sama. Se asuu ihmisten kohtaamisissa, jotka nivoutuvat yhteen suomalaisen pitopöydän ja tarinoiden äärellä.

Lisätiedot

Krapin hotelli ja ravintolat ovat avoinna läpi vuoden. Katso lisätiedot ja ajankohtaiset aukioloajat osoitteesta www.krapi.fi

Krapin alueella sijaitsee myös tapahtuma- ja kulttuuritalo Krapin Paja sekä Keski-Uudenmaan teatterin kesäteatteriareena. Krapin alue on perheystävällinen ja Krapihovin rakennusta lukuun ottamatta esteetön alue.