Elämyspiknik ja kokemuksia Krapilla

Elämyspiknik ja kokemuksia Krapilla

Nauti kulttuuriretken eväät kuten kultakauden mestaritkin aikoinaan omilla kesäretkillään! Vietä herkkuhetki Krapin elämyspiknikin parissa ja tutustu Krapin mielenkiintoiseen vehreään alueeseen.

Krapin elämyspiknik-kassin herkut ovat Krapilla valmistettuja retkieväiden klassikoita. Voit nautiskella herkulliset eväät Krapin viihtyisässä ja kiinnostavassa pihapiirissä tai Tuusulanjärven rantakallioilla upeista näköaloista nauttien. Krapin keittiön tarina rakentuu vuodenaikojen kiertokulusta ja puhtaista suomalaisista raaka-aineista maalta, mereltä ja metsistä.

Kassi sisältää Krapin palvaamon liha- tai kasvisvoileipäkakkua, pientila-juustosalaattia, kauden marjapiirakkaa sekä mäntysuolalla maustettuja popcorneja. Lasten kassissa lisäksi saippukuplia. Hinta: 22e /hlö kassi, lasten kassi 14e. Kassin voi ostaa ja tilata Krapin verkkokaupasta tai paikan päältä Krapilta.

Krapi

Krapi on hotelli-, ravintola- ja kulttuurikeidas Tuusulan rantatiellä. Krapilla voit virkistyä, ottaa omaa aikaa ja nauttia luonto-, kulttuuri- sekä hyvinvointipalveluista. Jo reilu sata vuotta sitten Krapi loi puitteet kaupungistuvien suomalaisten hengähdyshetkille tarjoamalla huolenpitoa ja kokonaisvaltaisia elämyksiä. Vuodet ja vuosikymmenet ovat vaihtuneet, mutta Krapin ydin on yhä edelleen sama. Se asuu ihmisten kohtaamisissa, jotka nivoutuvat yhteen suomalaisen pitopöydän ja tarinoiden äärellä.

Lisätiedot

Krapin hotelli ja ravintolat ovat avoinna läpi vuoden. Katso lisätiedot ja ajankohtaiset aukioloajat osoitteesta www.krapi.fi

Krapin alueella sijaitsee myös tapahtuma- ja kulttuuritalo Krapin Paja sekä Keski-Uudenmaan teatterin kesäteatteriareena. Krapin alue on perheystävällinen ja Krapihovin rakennusta lukuun ottamatta esteetön alue.