Herkkuja ja kestävää elämää Humlebergin kartanolla

Herkkuja ja kestävää elämää Humlebergin kartanolla

Nauti Keravan kartano Humlebergin vihreästä alueesta ja kartanon tunnelmallisen Café Frillan suolaisista ja makeista herkuista. Tutustu myös kartanon kestävän elämän keskukseen ja kartanolla asuviin kotieläimiin.

Vietä kiireetön kesäpäivä puiden varjossa räsymatolla lekotellen tai aurinkoisella terassilla päivää paistatellen Keravan kartano Humblebergissä. Kartanon Café Frillan herkkujen pääosassa ovat sesongin maistuvimmat raaka-aineet ja värikkäät kasvikset. Suolaisissa ja makeissa herkuissa hyödynnetään luonnon villiyrttejä ja keittiöpuutarhan satoa. Voit myös lainata lukemista tai pihapelejä kahvilan kesäkirjastosta.

 

 

Tutustu pihapiirin eläimiin kartanon vehreässä pihapiirissä, jossa asustaa lampaita, kanoja ja pupuja tai tee kävelylenkki Merikallion lintupuistossa. Lapset voivat värittää eläinten ystävä -diplomin. Voit myös varata opastetun eläinkierroksen, jolla tutustutaan lähemmin pihan eläimiin ja kartanolla toimivan Jalotuksen kestävän elämän keskukseen.

Keravan kartano Humleberg

Keravan kartano Humleberg sijaitsee Keravanjoen rannalla kauniissa pihapiirissä. Kartanon historia ulottuu 1580-luvulle ja se on ollut useassa omistuksessa vuosien saatossa. Nykyisin kartanon toiminnasta vastaa kestävän elämän yhteisö Jalotus ry ja lisäksi alueella toimii idyllinen Café Frilla, kesäteatteri sekä pienyrittäjien yhteisö.

Lisätiedot

Café Frilla on avoinna kesä-elokuussa ma–su ja syyskuussa la–su.
Tarkemmat aukioloajat ja lisätiedot osoitteesta
www.cafefrilla.fi.

Kahvila ei ole esteetön. Kartanoalue on avoinna ympäri vuorokauden ja alueelle on vapaa pääsy. Voit varata perhepäivän eläinten parissa osoitteesta Perhepäivä eläinten parissa — Jalotus ry:n verkkokauppa.
Perhepäivän hinta on 70€.