Kallio-Kuninkalan kulttuuripiknik

Kallio-Kuninkalan kulttuuripiknik

Vieraile Kallio-Kuninkalan upeassa vehreässä kulttuurimiljöössä ja nauti idyllisen kesäkahvilan kulttuuripiknik herkullisine Brita-leivoksineen

 

Kallio-Kuninkalan kesäkahvilan kulttuuripiknik sisältää savulohi-saaristolaisleivän, suositun Brita-leivoksen, luomukahvin/teen sekä luomumehun. Suomalaiset marjat, itse jauhettu luomujauho, täysruokosokeri sekä puutarhamme sato maistuvat tuotteissamme. Kahvilan leivonnaiset on valmistettu alusta alkaen itse ja noudattavat tinkimättömiä periaatteitamme maistuvasta ja turvallisesta ruoasta.

Voit ihastella Tuusulanjärvelle avautuvaa maisemaa aurinkoiselta terassiltamme tai nautiskella kulttuuripiknikistä puutarhassamme yksin tai isomman seurueesi kanssa.

Kulttuuripiknik 17,50 € /hlö, hintaan kuuluu tuotteiden lisäksi lainaviltti, sekä tekemistä lapsille ja lapsenmielisille Kallio-Kuninkalan vehreässä pihapiirissä.

Kallio-Kuninkala

Kallio-Kuninkalan tila muodostaa Ainolan, Aholan, Suvirannan ja Tuusulan Rantatien kohteiden kanssa valtakunnallisesti ainutlaatuisen ja historiallisesti merkittävän kulttuurimiljöön. Tänä päivänä Kallio-Kuninkala tunnetaan Taideyliopiston Järvenpään toimipisteenä. Kesäisin Kallio-Kuninkalan päärakennuksessa toimii kahvila, joka tarjoaa asiakkaille kiireettömiä hetkiä aitojen makujen äärellä. Eettiset valinnat ja kestävän kehityksen periaatteet ohjaavat kahvilan toimintaa.

Lisätiedot

Kallio-Kuninkalan kesäkahvila sijaitsee Järvenpään Ristinummella, Tuusulanjärven kauniissa kulttuurimaisemassa. Kahvila on avoinna 4.6.–1.8. pe-su.

Katso lisätiedot ja tarkemmat aukioloajat kahvilan Facebook-sivulta Kallio-Kuninkalan kesäkahvila tai Instagramista @kuninkalan_kahvila.
Esteetön pääsy kahvilan ulkoalueelle ja sisälle henkilökunnan avustuksella (hissi).