Keski-Uudenmaan Pride

Keski-Uudenmaan Pride

Keski-Uudenmaan Priden päätapahtuma järjestetään 3.9.2022 Jokelan tiilitehtaalla. Tapahtuma järjestetään vuorovuosina Tuusulassa, Keravalla, Järvenpäässä ja Nurmijärvellä.

Keski-Uudenmaan Pride koostuu Tuusulassa, Keravalla, Järvenpäässä ja Nurmijärvellä pidettävistä ennakkotapahtumista ja 2.–3.9. järjestettävästä Pride-liputuksesta sekä 3.9. Tuusulassa Jokelan Tiilitehtaalla (Nukarintie 3, Jokela) järjestettävästä yhteisestä Pride-juhlasta. Juhlaan on vapaa pääsy.

 

Tänä vuonna Keski-Uudenmaan Pridea vietetään Minä elän! -teemalla Aleksis Kiven kunniaksi. Minä elän! -merkkivuoden teemana on mielen hyvinvoinnin edistäminen kulttuurin, taiteen ja tiedon keinoin. 

Vuonna 2022 juhlan järjestää Tuusulan kunta. Keski-Uudellamaalla ensimmäinen Pride järjestettiin vuonna 2021 Järvenpäässä. Ohjelman kooste julkaistaan osoitteessa www.tuusula.fi/pride 

Pride

Pridet ovat ihmisoikeustapahtumia seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen näkyvyyden ja yhtäläisten oikeuksien puolesta tehdyn työn kunniaksi. Priden sanoma on, että jokainen saa olla ylpeästi oma itsensä.

Lisätiedot

Keski-Uudenmaan Priden ohjelma www.tuusula.fi/pride

Lisätiedot Keski-Uudenmaan Pride -yhteistyöstä:
kehittämispäällikkö Heidi Hagman, p. 040 314 3052, heidi.hagman@tuusula.fi

Lisätiedot tapahtumasta ja ohjelmasta:
Tuusulan kunnan kulttuuripalvelut, kulttuuri@tuusula.fi

#KeskiUudenmaanPride
#MinäElän