Koe puutarhojen lumo lasten kanssa leikkien

Koe puutarhojen lumo taidemuseon puuhatilassa

Järvenpään taidemuseon Ihmisille ja kuoriaisille – Puutarhan salaisuus -näyttely on elämys myös perheen pienimmille. Ihmettele Tuusulanjärven taiteilijayhteisön jäsenten maalaamia näkymiä kukkiviin puutarhoihin tai Liisa Hilasvuoren jättikokoisia keraamisia veistoksia, joissa kohtaat puutarhan pieniä asukkaita, kuten perhosentoukkia ja hyönteisiä.

Järvenpään taidemuseossa viihtyvät myös lapset, sillä taidemuseosta löydät elämyksellisen tilan, jossa pääsee itse muovailemaan ötököitä, pukeutumaan pörriäiseksi, poimimaan puutarhan kukkia tai vain rentoutumaan puutarhakeinussa.

Järvenpään taidemuseo

Järvenpään taidemuseossa on esillä monipuolisia vaihtuvia näyttelyitä ympäri vuoden, joissa on esillä kokoelmataiteilijoiden taiteen lisäksi myös muiden taiteilijoiden töitä. Näyttelyihin liittyy aina laaja oheisohjelma työpajoineen, luentoineen ja konsertteineen. Järvenpään taidemuseon kokoelmat koostuvat Tuusulanjärven taiteilijayhteisön jäsenten Venny Soldan-Brofeldtin ja Eero Järnefeltin töistä.

Lisätiedot

Näyttely Ihmisille ja kuoriaisille – Puutarhan salaisuus on esillä Järvenpään taidemuseolla 28.8. 2022 saakka.

Järvenpään taidemuseo on avoinna touko-elokuussa ti-su, syys-huhtikuussa ke-su. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat kohteen verkkosivuilta. Yleisöopastukset sunnuntaisin klo 13.

Liput 9/8/4 €, Museokortilla, Kaikukortilla ja alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Ryhmäopastusten hinta 50 € + sisäänpääsymaksut. Opastus varataan etukäteen sähköpostitse taidemuseo@jarvenpaa.fi tai puhelimitse 0403153881.

Lisätiedot www.jarvenpaantaidemuseo.fi