Koko perheen kotiruokaa Lottakanttiinissa

Koko perheen kotiruokaa Lottakanttiinissa

Museokahvila Lottakanttiinista saatavilla koko perheelle maistuvaa kotiruokalounasta ja herkutteluhetkiin itsetehtyjä leivonnaisia. Vierailu ihanasti sisustetussa ja tunnelmallisessa Lottakanttiinissa on elämys, joka jää mieleen.

Museokahvila Lottakanttiini ja Lottamuseo on mielenkiintoinen kokemus myös perheen pienimmille. Idyllinen ja ihanasti sisustettu kahvila tarjoaa lapsille tekemistä herkutteluhetken lomassa mm. lautapelien, lelujen sekä kuvakirjojen avulla. Lapsille on myös oma suloinen leikkipaikka Lottamuseon puutarhassa.

Nälän yllättäessä Lottakanttiinista saatavilla koko perheelle kunnon kotiruokalounasta, lapset syövät puoleen hintaan aikuisten annoksen hinnasta. Lounaan yhteydessä lapsille jälkiruuaksi tarjolla kanttiinin itse valmistamaa perinteistä marjamehua. Katso lounaslistat: Lottakanttiinin lounaslista

Museokahvila Lottakanttiini

Museokahvila Lottakanttiini sekä Lottamuseo sijaitsevat upealla Syvärannan tilalla, idyllisellä Tuusulan Rantatiellä. Museokahvila Lottakanttiini tunnetaan monipuolisesta tuotevalikoimastaan, ystävällisestä henkilökunnastaan sekä nostalgisesta tunnelmastaan.

Kanttiinin koekeittiössä tutkitaan 1900-luvun alkuvuosikymmenten reseptiikkaa. Parhaista resepteistä jalostetaan perinteitä kunnioittaen Lottakanttiinin omat tuotteet. Nostalgian nälkään löydät päivittäin vaihtuvia pula-ajan tuotteita ja omavalmisteista kahvin korviketta. Valikoimistamme löydät myös herkullisia viemisiä kotiin.

 

 

Lisätiedot

Lottamuseo ja museokahvila Lottakanttiini palvelevat asiakkaitaan ympäri vuoden. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat kohteen verkkosivuilta.
Lottamuseo ja museokahvila Lottakanttiini ovat esteettömiä kohteita.
Liput 10/7 €, Museokortti, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.
Lisätietoa ryhmäpalveluista löytyy verkkosivuiltamme. Varaukset ja tiedustelut sähköpostitse info@lottamuseo.fi tai puhelimitse 09 274 1077.
Lisätietoja www.lottamuseo.fi