Koko perheen retki Ilmatorjuntamuseoon

Koko perheen retki
Ilmatorjuntamuseoon

Jännittävä koko perheen retkikohde Ilmatorjuntamuseon puistomaisemassa. Alueella on esillä harvinaisia ilmatorjuntajärjestelmiä näyttelyhalleissa ja ulkonäyttelyalueella. Alueen laavulla voi käydä paistamassa vaikkapa makkaraa.

Ilmatorjuntamuseolla on kolme näyttelyhallia ja laaja ulkonäyttelyalue. Näkemistä riittää siis koko päiväksi! Näyttelyissä on esillä maailmalaajuisestikin harvinaisia ilmatorjuntajärjestelmiä. Yhtenä  näyttelytilana toimii paikallista sotahistoriaa esittävä Kapteenin Puustelli, joka on harvinainen jäänne Ruotsinvallan ajan sotilasvirkataloista. 

Museoalueella on myös museokauppa ja kahvio. Alueella sijaitsevalla laavulla voi käydä paistamassa vaikkapa makkaraa.

Ilmatorjuntamuseo

Ilmatorjuntamuseo on Suomen toiseksi vanhin aselajimuseo. Se sijaitsee Helsingin ilmatorjuntarykmentin entisen varuskunnan vieressä Tuusulan Hyrylässä. Näyttelyissä on ilmatorjunta-aseita 1900-luvun alkupuolelta aina 2010-luvulle saakka. Museossa on myös maailman ensimmäinen ilmatorjuntapanssarivaunu.

Lisätiedot

Ilmatorjuntamuseo on avoinna touko-elokuussa ti-su, syys-marraskuussa ja helmi-huhtikuussa ke-su. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat kohteen verkkosivuilta.
Liput 7/5/1 €, Museokortti, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.
Lisätiedot www.ilmatorjuntamuseo.fi