Lasten luontosuunnistus Ainolassa

Lasten
luontosuunnistus
Ainolassa

Testaa tietosi lasten luontosuunnistuksella Sibeliusperheen kotiympäristössä. Välipalaksi Ainolan Cafe Auliksesta lasten välipalapaketti Hellun eväät.

Lapset ja lapsenmieliset ovat tervetulleita Ainolan pihapiiriin tutustumaan Sibeliusperheen kotiympäristöön luontoteemaiselle suunnistukselle. Löydätkö kaikki kirjaimet? Arvoituksen ratkaisseille luvassa pieni palkinto! Kartan ja kynän suunnistukselle voit noutaa museon lipunmyynnistä  Ainolan pihapiiriin ja Cafe Aulikseen on vapaa pääsy.

Nälän yllättäessä lapset voivat nauttia Ainolan Cafe Auliksessa Hellun välipalapaketin: Hellun välipalapaketti Cafe Auliksessa.

Nauti myös Ainolan puutarhasta ja metsästä. Tutustu kasveihin, viivähdä puutarhan penkillä tai samoile niityllä – Ainolan puutarhassa riittää nähtävää toukokuun omenankukkapilvistä  ja kesän kukkaloistosta syksyn ruskan sävyihin. Alkukesällä voit tulla toteamaan omalla nenälläsi, miksi Ainolan mäen nimi oli alunpitäen Kielomäki.

Ainola

Ainola on Jean ja Aino Sibeliuksen koti, Suomen kansainvälisesti tunnetuin kotimuseo ja ainutlaatuinen osa Suomen kansallista kulttuuriperintöä Järvenpäässä, Tuusulanjärven rantamaisemissa. Huvila valmistui vuonna 1904 ja oli Jean (1865-1957) ja Aino Sibeliuksen (1871-1969) ja heidän perheensä koti 65 vuoden ajan.

Lisätiedot

Suunnistamaan voit tulla museon aukioloaikoina touko-syyskuussa ti-su. Ainolan ulkoalueelle ja Cafe Aulikseen vapaa pääsy. Alueelle pääsee museon aukioloaikoina touko-syyskuussa. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat kohteen verkkosivuilta.

Museoon voit tutustua museolipulla 15/8/6/4 €, Museokortti, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat kohteen verkkosivuilta.
Lisätiedot www.ainola.fi