Hyvää Ravintola Kerhon säännöillä

Hyvää Ravintola Kerhon säännöillä

Elämysretken Tuusulanjärven lähiseudulle kruunaa Ravintola Kerhon suosittu lounas, à la Carte -annokset ja brunssi.

Lounas on päiväsi merkkihetki. Noutopöytämme idea on tehdä päivän pääateriasta makuhermoja hivelevä, kevyt ja tasapainoinen. Tuoksuvaa keittoa, tuoreita ja maukkaita kasviksia, lämmintä pääruokaa ja päälle pikku makea ja kuppi hyvää kahvia.

Kesälauantaisin lounasaikaan tarjoilemme herkullisen ja runsaan viikoittain vaihtuvan lounaan – sekä tietysti klassisen Bistro-menumme herkkuja.

Varaa pöytä: www.kerho.fi/varaukset.

Lisätietoja: Brunssi – Ravintola Kerho

Ravintola Kerho

Ravintola Kerho on rento koko perheen ravintola upeassa vuonna 1907 rakennetussa vanhassa upseerikerhon rakennuksessa. Rakennuksella itsellään on monta tarinaa kerrottavanaan. Osa niistä jää ikuisesti salaisuuksiksi, mutta ne kaikki ovat silti mukana luomassa Kerhon ainutlaatuista tunnelmaa. Tänä päivänä ravintola Kerho tarjoaa rentoa ja herkullista itsetehtyä ruokaa, mutkatonta palvelua, suussa sulavia konditoria pH7:n herkkuja. Omasta Maalaispuodistamme voit myös hankkia mukaan lähialueella tuotetut kotiinviemiset.

Lisätiedot

Ravintola Kerho sijaitsee Tuusulan Hyrylässä hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lauantaisin suosittelemme pöytävarausta, varauksen voi tehdä osoitteessa www.kerho.fi/varaukset.

Katso tarkemmat aukioloajat ja menu osoitteesta www.kerho.fi. Kerho on perheystävällinen ja esteetön ravintola.