Maatilan kahvihetki Lammaskallion tilalla

Maatilan kahvihetki Lammaskallion tilalla

Maatilan kahvihetki Lammaskallion tilan kesäkahvilassa, jossa on tarjolla tilan omista raaka-aineista tehdyt herkut. Koko perhe voi nauttia kierroksesta uniikilla lammaspolulla, jonka varrella lampaat laiduntavat ja odottavat rapsutuksia.

Lammaskallion kesäkahvila tarjoilee koko perheelle itsetehtyjä leivonnaisia ja suolaisia karitsaherkkuja. Kaikissa tarjottavissa pyritään käyttämään tilan omia raaka-aineita, kuten luomuvihanneksia ja karitsanlihaa. Koko perhe voi nauttia myös kierroksesta uniikilla lammaspolulla, jonka varrella lampaat laiduntavat ja odottavat rapsutuksia.

Vieraamme voivat seurata kuinka traktorit saapuvat heinäpellolta kotiin tai yllättyä kun Lammaskallion audion väki musisoi vanhaan hevostalliin rakennetussa äänitysstudiossa. Lammaskallion tilalla tapahtuu jatkuvasti: Historiaa ei vain aisti, vaan historiaa tehdään tänäkin päivänä.

Lammaskallion tila

Lammaskallion nimi juontaa juurensa 1600-luvun Vanhankylän kartanon lammaslaitumista. Tilan nykyinen omistajasuku osti Lammaskallion tilan vuonna 1928. Lammaskallion tilalla voi yhä aistia vanhaa talonpoikaisilmapiiriä. Tilan nykyinen 1800-luvun lopulla rakennettu päärakennus ja lähes yhtä vanha navetta ovat yhä toiminnassa.

Lisätiedot

Kesäkaudella 2021 olemme avoinna kesäkuussa pe-su ja heinä-elokuussa ke-su. Tarkasta tarkemmat aukioloajat osoitteesta www.lammaskalliontila.fi.

Lammaspolku ja tilalla vierailu on maksutonta.