Runojen aarrearkku Erkkolassa

Runojen aarrearkku
Erkkolassa

Salaperäisestä kirjailija J. H. Erkon runojen aarrearkusta voit poimia mukaasi yhden Erkon, Leinon tai Kiven runoista ja tutustua runojen lennokkaisiin poljentoihin koko perheen voimin. Kuka saikaan hauskimman runon? 

Runoilija J. H. Erkon 120-vuotias koti on pullollaan taidetta ja tarinoita. Tunnelmallinen hirsitalo ja talon valtavat värikkäät uunit hämmästyttävät vuosikymmenestä toiseen. Talon yläkerrassa voit uppoutua Erkon runojen maailmaan tai istahtaa nojatuoliin lukemaan Erkon kirjahyllyn tarjontaa lapsille ja aikuisille.

Salaperäisestä runoarkusta voit myös poimia matkaasi yhden Erkon, Kiven tai Leinon runoista. Oivaltavien runojen lennokkaisiin poljentoihin voi tutustua koko perheen voimin. Kuka saikaan hauskimman runon?

Erkkola

Runoilija J. H. Erkko (1849–1906) oli monipuolinen kulttuurivaikuttaja, joka inspiroitui luonnosta, romantiikasta ja suomen kielen vivahteista. Erkkola valmistui hänen kodikseen vuonna 1902 samaan aikaan Halosenniemen kanssa samoin työvoimin. Inspiraatiota luomistyöhön toi myös talon sijainti Erkon ihaileman kirjailijan Aleksis Kiven viimeisen asuinsijan naapurissa.

Lisätiedot

Erkkola on avoinna touko-elokuussa tisu ja syysjoulukuussa kesu. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat kohteen verkkosivuilta.

Liput 6/4/2 €, Museokortti, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.

Lisätiedot www.erkkola.fi