Seikkailuretki Vanhankylänniemessä

Seikkailuretki Vanhankylänniemessä

Vanhiksessa viihtyy koko perhe! Upeassa Tuusulanjärven kulttuurimaisemassa sijaitsevalta ulkoilu- ja virkistysalueelta löytyy Vanhankylän Kartanon kahvila herkkuineen, Pytingin käsityöpuoti, BluesCafe19 tapahtumaterassi, kesäteatteri, luontopolku, leikkipuisto, eväspaikkoja, frisbeegolfrata ja uimaranta. 

Vanhankylänniemi sijaitsee noin  3 km päässä Järvenpään keskustasta. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaalta alueelta löytyvät Vanhankylän kartano jossa voi kokea vanhan ajan tunnelmaa ja herkutella kartanon kahvilan herkuilla. Kartanon vieressä sijaitsee Pytingin Kädentaitajien Pytingin Puoti, josta voi hankkia uniikkeja lahja- ja käyttötavaroita itselle tai lahjaksi. Kartanon vieressä sijaitsee myös katettu kesäteatteri.

Niemen kärjestä löytyy uimaranta ja pukukopit sekä uusi tapahtumaterassi BluesCafe19. Aurinkoisella terassilla voit nauttia kesäpäivistä virvokkeiden ja vehreiden maisemien parissa.

Luontopolun reittiopasteet lähtevät Vanhankylänniemen kartanolta ja reitti kiertää alueen ympäri vastapäivään. Koko reitin pituus on noin neljä kilometriä, mutta sen voi kiertää vaikka kahdessa osassa. Matkan varrelta löytyy levähdys- ja näköalapaikkoja.

Lue lisää:  Vanhankylänniemi – Visit Tuusulanjärvi
Kartanon kahvila: Vanhankylänniemi Kartanon Kahvila
Pytingin Puoti: Pytingin Puoti
BluesCafe19: BluesCafe 19