Ilmapallot valtaavat Sinkan

Ilmapallot valtaavat Sinkan

Leikkisän ja runollisen Ilmassa – On the Air -näyttelyn keskiössä ovat ilmapallot, ilman muovaamat teokset ja sään ilmiöt.

Charles Pétillon, Playstation 1, 2011, pigmenttivedos, 111x146 cm, Courtesy Danysz gallery.

Vuoden 2021 aikana Keravan Taide- ja museokeskus Sinkassa nähdään kaksi näyttelyä, jotka vievät meidät kasvotusten muuttuvan luonnon kanssa. Lokakuun puolivälissä avautuu näyttely On the air – Ilmassa.

Mukana on kymmenen taiteilijaa, joiden teoksissa ilmalla, ilmapalloilla ja niiden luomilla mielikuvilla on keskeinen rooli.

Näyttely vie meidät ihmeen maailmaan, mutta muistuttaa myös ihmisen ja muun luonnon välisen suhteen haavoittuvuudesta.

Lokakuussa näyttelyssä vietetään syysloman perhepäiviä ja marraskuussa Sinkassa on Lastensunnuntai 28.11.

Taide- ja museokeskus Sinkka

Keravan Taide- ja museokeskus Sinkan vaihtuvissa näyttelyissä esitellään ajankohtaista taidetta, muotoilun historiaa ja keravalaista menneisyyttä. Näyttelyiden lisäksi Sinkka tarjoilee monipuolisia kulttuuritapahtumia, opastettuja kierroksia ja oheisohjelmaa lapsiperheille. Sinkassa voi myös nauttia pienen kahvion ja museokaupan tarjonnasta.

Lisätiedot

Sinkka on avoinna ti–su. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat kohteen verkkosivuilta. Liput 8/5 €, Museokortti, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Ilmainen sisäänpääsy kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina.

Ilmassa – On the Air -näyttely on avoinna 16.10.2021–16.1.2022.

Tilattavat opastukset alk. 30€ + sisäänpääsymaksu. Opastus varataan etukäteen sähköpostitse sinkka@kerava.fi tai puhelimitse 040 318 4300. Tiedot Sinkan syysloman perhepäivistä, Lastensunnuntaista ja yleisöopastuksista kohteen verkkosivuilla.

Lisätiedot www.sinkka.fi