Suomen luomuisin lounas Härmän Ratissa

Suomen luomuisin lounas Härmän Ratissa

Nauti Suomen luomuisin lounas Tuusulanjärven kauniissa perinnemaisemissa Härmän Ratin uniikissa ravintolamiljöössä. Härmän Rati on moninkertainen Luomu SM-voittaja ja luomutarjontamme on tällä hetkellä 99% ainoana ravintolana Suomessa.

Tule nauttimaan Suomen luomuisin lounas Tuusulanjärven kauniissa perinnemaisemissa. Härmän Rati on moninkertainen  Luomu SM-voittaja ja luomutarjontamme on tällä hetkellä 99% ainoana ravintolana Suomessa. Härmän Ratin ruokien reseptit ja maut ovat lähellä sitä, mitä ne olivat äitien, mummojen ja isomummojen aikaan.

Lounaamme ovat rehellistä luomuruokaa ja alusta loppuun saakka käsintehtyä, multaporkkanoitten ja -perunoitten pesua myöten. Raaka-ainevalinnoillamme haluamme omalta osaltamme vaikuttaa siihen, millaisen maapallon jätämme jälkeemme. Lounaalla tarjolla myös vegaaninen vaihtoehto.

Härmän Rati

Härmän Rati on ravintola, majatalo ja luomupuoti, joka sijaitsee Tuusulanjärven kulttuuririkkaassa maisemassa. Ratin kaksfooninkinen päärakennus, 1920 -luvulla rakennettu Ojalan kansakoulun hirsirakennus on siirretty Järvenpäähän Alahärmän lahdenkylästä. Härmän Ratin tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille: luomuruuan lisäksi tarjolla on oman Luomupojat-panimomme konstailemattomia luomu-oluita, voit myös rentoutua hetken lasitetulla terassillamme ja tarkkailla ympäröivää luontoa ja pihapiirimme eläimiä, perinnekasveja tuoksutellen.

Lisätiedot

Härmän Rati sijaitsee Järvenpäässä, osoitteessa Vähäjärvenkatu 1, 04400 Järvenpää. Härmän Rati on avoinna yleisölle lounasaikaan, muina aikoina tilauksesta. Tarkista tarkemmat aukioloajat ja lounaslista osoitteesta www.harmanrati.fi.

Härmän Rati on esteetön, lapsi- ja lemmikkiystävällinen ravintola.