Taide ja taikuus lumoavat Sinkan syksyn näyttelyssä

Taide ja taikuus lumoavat Sinkan syksyn näyttelyssä

Maagisen Taikaa!-näyttelyn teokset horjuttavat uskoa arkihavaintoomme ja vievät meidät matkalle ihmeen, mielikuvituksen ja taikuuden maailmaan.

Taianomaista puuhaa koko perheelle syysloman perhepäivillä.

Kalle Nio, Trick Brain, 2017, lyhytelokuva

Taikaa!-näyttelyssä taide ja taikuus sulautuvat yhteen saaden katsojan pohtimaan havaintokykynsä rajoja.

Mukana on taikuuden ja kuvataiteen huipputekijöitä kymmenestä eri maasta. He tuovat Sinkkaan mekaanisia taikakoneita, maagisesti liikkuvia huonekasveja, ulospääsyä etsivän kummituksen ja loppumattoman peililabyrintin.

Näyttelyssä on tarjolla mukavaa tekemistä koko perheelle syysloman perhepäivillä 17.–19.10.2023. 

Suosittelemme, että alle 12-vuotiaat tulisivat näyttelyyn yhdessä aikuisen kanssa, koska jotkut teokset voivat herättää voimakkaita tunteita. Alle 18-vuotiaille on Sinkkaan ilmainen sisäänpääsy.

Taikaa! Magic! -näyttely on avoinna 9.9.2023–7.1.2024.

Näyttelyn toteuttamista mahdollistaa Jenny ja Antti Wihurin rahaston kuvataiteen kummimuseotoiminta.

Taide- ja museokeskus Sinkka

Keravan Taide- ja museokeskus Sinkan vaihtuvissa näyttelyissä esitellään ajankohtaista taidetta, muotoilun historiaa ja keravalaista menneisyyttä. Näyttelyiden lisäksi Sinkka tarjoilee monipuolisia kulttuuritapahtumia, opastettuja kierroksia ja oheisohjelmaa lapsiperheille. Sinkassa voi myös nauttia pienen kahvion ja museokaupan tarjonnasta.

Lisätiedot

Sinkka on avoinna ti–su. Tarkista ajankohtaiset aukioloajat kohteen verkkosivuilta. Liput 8/5 €, Museokortti, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Ilmainen sisäänpääsy kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina.

Syysloman perhepäivät järjestetään 17.–19.10.2023 klo 12–16. Tarkemmat tiedot ja muun oheisohjelman löydät Sinkan verkkosivuilta: sinkka.fi/tapahtumat 

Tilattavat opastukset alk. 30€ + sisäänpääsymaksu. Opastus varataan etukäteen sähköpostitse sinkka@kerava.fi tai puhelimitse 040 318 4300.

Lisätiedot www.sinkka.fi