Taidekävelykierros Keravan taiderasteilla

Taidekävelykierros Keravan taiderasteilla

Nauti taiteesta kaupunkiympäristössä!  Lähde omatoimiselle taidekävelykierrokselle sekä Valtatien varrella -kävelykierrokselle, joilla voit tutustua verkkopalvelun avulla Keravan julkisiin taideteoksiin ja alueen historiaan.

Antti Maasalon Oodi vedelle -maisemaveistos (2005) Keravan keskuspuistossa. Kuva: Jukka Nissinen.

Keravan taiderastit -karttapalvelussa esitellään kaupungin julkiset taideteokset taustoineen. Lähde taidekierrokselle kävellen tai pyörällä ja samalla voit tutustua Keravan kaupunkiluontoon ja viheralueisiin. Keväällä voit nähdä myös upeasti ympäri keskustaa kukkivat kirsikkapuut.  Taiderastit-sivusto: taiderastit.kerava.fi 

 

Voit myös tehdä aikamatkan 100 vuoden taakse! Tutustu Valtatien varrella -karttasivustoon, joka vie kulkemaan Keravan keskustaajaman halkaisevalle vanhalle Valtatielle ja näyttää, miltä kaupunki näytti noin sata vuotta sitten. Valtatien varrella -karttasivusto valtatienvarrella.kerava.fi

Lisätiedot

Taiderastit-sivusto: taiderastit.kerava.fi Voit selailla teoksia kartalla sijainnin perusteella tai kuvavalikosta. Klikkaamalla kuvaa tai karttanumeroa avautuu teoksen kuva ja perustiedot. Halutessasi voit myös lukea enemmän teoksesta ja taiteilijasta. Tarjolla on lisäksi ehdotettu reitti, jonka varrelta löytyvät Keravan keskustan julkiset taideteokset. Taiderastikierros on noin kahden kilometrin mittainen ja sen varrella on n. 20 julkista teosta.

Valtatien varrella -karttasivusto valtatienvarrella.kerava.fi Lähde kävelylle Keravan keskustaan ja katso miten kaupunkiympäristö on muuttunut.