Vellikellon tunnelmalliset Kesäkahvit

Vellikellon tunnelmalliset Kesäkahvit

Nauti ajattomasta tunnelmasta, luonnonkauniista pihapiiristä ja historian havinasta Vellikellossa kesäisten kahvien merkeissä!

Vellikellon kesäkahvit sisältävät huumaavan herkullisen käsintehdyn mustikkakukon vaniljaisen jäätelöpallon kera ja juomana kahvi, tee tai mehu. Kesäkahvien hinta 8,50€. 

Aisti historian havina, tutustu taidenäyttelyyn ja rentoudu puiden katveessa tuoreita, käsintehtyjä herkkuja nauttien.  

Vellikello

Kahvila Vellikello sijaitsee 200 vuotta vanhassa viljamakasiinissa Tuusulanjärven rantamaisemassa lähellä Aholaa ja Ainolaa. Paikalla on sijainnut aikanaan Järvenpään kartano, jonka rakennuksista on jäljellä enää kyseinen makasiini.

Kartanon muisto elää nyt Vellikellossa, jossa pöytä notkuu herkullisia, suurella sydämellä valmistettuja makeita ja suolaisia tarjottavia, erikoisruokavaliot huomioiden. Yläkerran taidegalleria tarjoaa taide-elämyksiä, ja lisäksi Vellikellossa järjestetään klassisen musiikin konsertteja kesäiltojen iloksi. 

Lisätiedot

Kahvila Vellikello sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Järvenpäässä. Vellikello on auki kesä-elokuussa ke-su klo 12-17.
Tarkista tarkemmat aukioloajat ja tapahtumat Vellikellon sivuilta www.vellikello.com tai www.facebook.com/Vellikello tai Instagramista: vellikello_kahvila.

Vellikello on suojeltu rakennus, joten sisätilat eivät olet esteettömiä. Terassille esteetön pääsy. Vellikello on koiraystävällinen kahvila.